Arona
Dizajn
Mehr anzeigen
I gjithanshëm dhe ambicioz

Zbulo një lloj të ri emocioni.

Një SUV kompakt, me ide dhe dizajn të theksuar. Arona e re.

Dinamik dhe i theksuar

Imagjinata jote është limiti i vetëm.

Parakolp i ri, i projektuar me drita të plota LED, për një pamje të mrekullueshme.

Ngjyrat

Agonia e zgjedhjes.

Andere
e kuqe
Jeshile e zënë
Gri
E bardhë
Dizajn i jashtëm

I konceptuar për të qënë gjithëpërfshirës.

Parakolp i sapo projektuar, me fenerë "ECO" LED. 

Ide brilante, zgjidhje efiçente
Aerodinamik e optimizuar
Prapakolp i ridizejnuar
Harmoni në kombinim
Dizajn me stil

Detajet "Cool" nxjerrin ajër të ftohtë.

Ndriçimi LED rreth daljeve të ajrit krijon një ambient të brendshëm unik.