Ibiza
Dizajni
Mehr anzeigen
Dizajni

Ju bën ta adhuroni më shumë.

Liri, argëtim, gjithçka është e mundur. Mblidhni miqtë tuaj, aktivizoni muzikën dhe shëtisni me stil.

Fenerët e plotë LED

Ambient i pastër

SEAT Ibiza e re. Të qeshura, muzikë, jetë e pastër.

Konkurroni me fenerët e plotë LED dhe ndryshoni humorin e qytetit me ndriçimin e ri të ventilimit.

Ndryshoni imazhin për më shumë
Vendi yt i rehatisë

Një interior perfekt

I menduar në detaje, për t'jua bërë qëndrimin në makinë më të rehatshëm!

Ndryshoni imazhin për më shumë
Ngjyrat

Bazuar në preferencën tuaj

Andere
E kuqe
Qumështi
E bardhë
Gri
Gri metal
E zezë
Blu mbretërore
E kuqe e theksuar
Dizajni FR

Sportive gjatë ditës

Theksoni ritmin tuaj me një dizajn të përmirësuar sportiv. Dizajni i fortë FR siguron një pamje të jashtme dinamike.

 

Stil Sportiv
Teknologji inteligjente!
Stabilitet më i lartë
Sipas shijeve të tua