Ibiza
Ibiza
Mehr anzeigen

SEAT Ibiza

Fillo lëviz!

Tregoji qytetit melodinë tënde!

Bëhu gati dhe inspiro të tjerët - është aventura jote!

Dizajn gjallërues

Linja të theksuara dhe drita LED.

Kështu siguroni një pamje gjallëruese dhe qytet të ndriçuar me shkëlqim. 

Dizajni FR

Sportive gjatë ditës

Theksoni ritmin tuaj me një dizajn të përmirësuar sportiv. Dizajni i fortë FR siguron një pamje të jashtme dinamike.

 

Stil Sportiv
Teknologji inteligjente!
Stabilitet më i lartë
Sipas shijeve të tua
Një interior perfekt.

Vendi juaj i rehatisë

I menduar në detaje, për t'jua bërë qëndrimin në makinë më të rehatshëm!