Leon
Dizajn
Mehr anzeigen
Dizajn

Ja ku doli dielli

SEAT Leon i ri. Dizajn fantastik. Koncept i ri ndriçimi. I sigurt, i fuqishëm.

Gjithçka ju keni nevojë.

Ngjyrat

Sipas preferencave tuaja!

Andere
E kuqe
Blu mbretërore
Gri metalike
E bardhë
Dizajn

I inspiruar nga dielli.

I dizenjuar në Barcelonë, në qytetin e diellit dhe dritës. Më i bukur, më madhështor.

I konceptuar për më shumë argëtim.

Drita të theksuara LED

Ndriço.

Shijo ndriçimin e plotë LED. Efiçenca moderne takon dizajnin modern.

Dizajni i jashtëm

Leon si asnjëherë më parë

I fuqishëm. Sportiv. I sigurt. Me detaje të reja. Do e adhuroni.

Rrota sportive
Shkrim dore
Dizajn i theksuar
Mirëprisni dritën
Dizajni i brendshëm

Ti je kryeqendra

Material cilësor
Sedilje të rehatshme
I dizenjuar për t'ju ndihmuar
Tapiceri

Komoditet kudo.

Relaksohuni në zgjedhjen tuaj të rehatisë. Shijoni një përzgjedhje të madhe stilesh lëkure, mikrofibrash ose pëlhurash, të personalizuar për çdo shije.

Tapiceri

Komoditet kudo.

Relaksohuni në zgjedhjen tuaj të rehatisë. Shijoni një përzgjedhje të madhe stilesh lëkure, mikrofibrash ose pëlhurash, të personalizuar për çdo shije.

Andere
FR e zezë
Optional in:
Gri e zënë
Optional in:
Gri e lehtë
Optional in: