Leon
Leon
Mehr anzeigen

SEAT Leon

Best Buy Car of Europe

Dhe fituesi është...

Efiçente dhe e sigurt!

SEAT Leon u nderua me një nga çmimet më prestigjioze të automobilave në Europë.

 

Dizajn

Ja ku doli dielli

SEAT Leon i ri. Dizajn fantastik. Koncept i ri ndriçimi. I sigurt, i fuqishëm.

Gjithçka ju keni nevojë.

 

Ngjyrat

Sipas preferencave tuaja!

Andere
E kuqe
Blu mbretërore
Gri metalike
E bardhë
Teknologjia

Kurdo që ju nevojitet

Sistemi i navigimit 10", kabina virtuale, kutia e lidhjes dhe më shumë. Tregojini Leon-it tuaj atë që dëshironi. Dhe mbajini duart në timon.

 

E ardhmja duket e sigurt

I sigurt. I fuqishëm.

SEAT Leon i ri. Më sportiv. Më dinamik. Teknologji e avancuar! 

 

Dizajni i brendshëm

I përshtatur për t'jua bërë më të lehtë

I konceptuar për ta bërë situatën më argëtuese. Hapësirë e mjaftueshme!

Cilësi e mirë
Sistem i ri audio
Asistenti i parkimit
Ndriçim i brendshëm i personalizuar