Tarraco
Dizajn
Dizajn

Mund të jetë diçka më shumë?

Dëshira për më shumë është ajo që na shtyn. Më shumë vend. Më shumë stil. SEAT Tarraco i ri është SUV për ata që duan më shumë.

Drita

Elegancë.

Drita e pasme shtrihet në të gjithë pjesën e pasme, duke i dhënë një pamje elegante.

Tarraco FR

E do më sportive? Mund ta kesh.

Ikonike. E pagabueshme. E konceptuar për njerëz të vërtetë. SUV i madh për ata që duan të përballen me sfidën e rradhës.

Rrota sportive me stil
Sistem fuqie FR
Aerodinamikë sportive
Detaje sportive
Ngjyrat

Bukuria e vërtetë nuk njeh kohë.

Andere
Gri
E bardhë
Blu mbretërore
Jeshile e errët
Deri në 7 vende

Tani është momenti për plane të mëdhaja.

Tarraco prej 7 vendesh ju ofron hapësirë bagazhi me rreshtin e dytë dhe të tretë të sediljeve të palosur.

Ndrysho imazhin
Dizajni i brendshëm

Besimi vjen nga brenda.

Ju ndiheni mirë, pavarësisht se ku shkoni. Interiori i Tarraco-s së ri jua mundëson.

Komfort dhe klas
E theksuar në çdo kënd.
Tavan panoramik
Deri në 7 vende