e-HYBRID
SEAT Tarraco e-HYBRID
Risi në Shqipëri! Për herë të parë në SEAT Albania, pranë Porsche Albania.
Lëviz në qytet me zgjuarsi!
eKickScooter 25!
Pranë sallonit të SEAT Albania!
Na vizitoni në sallon!
Pjesë e Porsche Albania

SEAT Albania

Porsche Albania, pjesë e grupit Austriak Porsche Holding Salzburg është përfaqësuesi zyrtar i SEAT në Shqipëri. 

SEAT operon në tregun Shqiptar që prej vitit 2005 me një vizion të qartë për të sjellë eksperiencën e Porsche Holding në fushën e komunikimit, shitjes dhe shërbimeve të passhitjes.

Salloni SEAT në Porsche Albania ka prezantuar në mënyrë të vazhdueshme modelet më të fundit të markës Spanjolle.

Modelet në SEAT Albania

Arona FR
SEAT Tarraco
SEAT Tarraco e-Hybrid

 

Porsche Albania
Importues Ekskluziv për:
Volkswagen - ŠKODA - AUDI - SEAT - Volkswagen Makina Tregtare.