Elektromobiliteti

e-HYBRID & Electric - Më i zgjuar, më i thjeshtë, më i pastër

Me SEAT, kalimi në e-mobility nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë. Modelet e-HYBRID dhe makinat elektrike nga SEAT sjellin ndryshim dhe një mënyrë më miqësore me mjedisin e lëvizjes: më pak zhurmë dhe kënaqësi të pastër ngarje.

Ein SEAT Leon Plug-in Hybrid beim Laden an einer Wallbox

e-Hybrid (hibrid plug-in) për gamë shtesë

Si një hibrid plug-in (PHEV), një e-HYBRID ofron përzierjen perfekte të një motori me djegie konvencionale dhe një motori elektrik pionier. Pasi energjia e baterisë harxhohet, makina vazhdon të lëvizë me ndihmën e motorit me djegie. Këto makina e-HYBRID kanë një distancë prej rreth 50 km duke përdorur energji elektrike të pastër dhe mund të karikohen duke përdorur një opsion karikimi të jashtëm në stacionet e karikimit publik ose në shtëpi. Siç sugjeron emri, kjo ndodh duke lidhur një kabllo karikimi.

Automjete hibride dhe elektrike nga SEAT

SEAT Tarraco FR PHEV schwarz in der Frontansicht
Maximale Effizienz

SEAT Tarraco e-HYBRID

Linja e re e pajisjeve për SEAT Tarraco Me makinën hibride efikase, është Tarraco më i fuqishëm deri më sot dhe i gatshëm për çdo aventurë.

SEAT Leon eHybrid wird gerade an einer Ladesäule geladen.
Vetë-ngarkesa dhe qëndrueshmëri

SEAT Leon e-HYBRID.

SEAT Leon e-HYBRID: Falë rikuperimit të energjisë së frenimit, motori elektrik ringarkohet gjatë vozitjes. Për argëtim të vozitjes pa shqetësime dhe miqësore me mjedisin.

SEAT Leon Kombi eHybrid wird gerade an einer Ladesäule geladen
Më efikase

SEAT Leon SP Kombi e-HYBRID

Ndryshe nga automjetet normale hibride dhe elektrike, SEAT Leon SP station wagon e-HYBRID ofron më shumë gamë falë opsioneve fleksibël të karikimit.