This block existed in GroupCMS 2 and was not migrated!
Name: Theme_Content_LinkedImage_Component

Siguria juaj vjen e para.

Rrezik për jetën për shkak të defektit të airbagëve.

Fushata e evokimit të airbagëve Takata në mbarë botën prekin modelet SEAT si dhe shumë prodhues të tjerë.

Prandaj, është e mundur që një airbag i dëmtuar në automjetin tuaj mund të përbëjë gjithashtu një rrezik serioz sigurie për ju dhe pasagjerët tuaj. Këtu mund të mësoni më shumë informacion dhe të kontrolloni nëse jeni të prekur.

A është prekur edhe automjeti juaj?

Ndër vite, kompania Takata ka furnizuar industrinë e automobilave me airbag të cilët mund të ndryshojnë për shkak të konsumimit të shkaktuar nga ndikime të caktuara klimatike (nxehtësia dhe lagështia) dhe kështu bëhen të rrezikshme.

Në SEAT, këta airbag janë instaluar në automjetet e viteve (2009-2017) në vendin tuaj. Ju lutemi përdorni numrin e shasisë në kontrollin VIN më poshtë për të kontrolluar nëse automjeti juaj është i prekur. Ju duhet ta bëni këtë rregullisht, pasi listat e automjeteve përditësohen rregullisht.

Sa i madh është rreziku?

Nëse airbag-u hapet si pasojë e një aksidenti, presioni mund të jetë shumë i lartë kur gjeneratori i gazit është

ndezur. Kjo mund të rezultojë që copa metali të hidhen në brendësi të automjetit. Kjo mund të çojë në lëndime serioze dhe, në rastin më të keq, vdekje.

Çfarë duhet të bëni?

Nëse automjeti juaj është i prekur, ju lutemi kontaktoni menjëherë një partner shërbimi SEAT për të zëvendësuar komponentët e prekur. Kjo do të zgjasë vetëm një orë dhe është pa pagesë për ju.

Ne kujdesemi për sigurinë tuaj, ndaj ju lutemi kontrolloni dhe riparoni menjëherë automjetin tuaj.

Numri VIN

SEAT FIN Nummer Beispielabbildung
Cili është numri im VIN?

Numri juaj VIN është thjesht një rresht prej 17 shkronjash dhe numrash që është unik për makinën tuaj. Na njofton ne nëse makina juaj ka nevojë për një përditësim.

Abbildung mit Position der SEAT FIN Nummer
Si mund ta gjej numrin tim VIN?

Mënyra më e lehtë për ta gjetur është duke qëndruar jashtë makinës në anën e shoferit dhe të shikoni timonin tuaj përmes xhamit të përparmë. Do ta shihni atje, të gdhendur në xhamin e përparmë.

Icon Zulassungsschein
Si tjetër mund ta gjej numrin tim VIN?

VIN-i juaj mund të gjendet edhe në dokumentacionin teknik të automjetit tuaj. Duke qenë se është numri i identifikimit të automjetit, ai është krejtësisht unik për makinën tuaj.

SEAT FIN Nummer Beispielabbildung
Cili është numri im VIN?

Numri juaj VIN është thjesht një rresht prej 17 shkronjash dhe numrash që është unik për makinën tuaj. Na njofton ne nëse makina juaj ka nevojë për një përditësim.

SEAT FIN Nummer Beispielabbildung
Cili është numri im VIN?

Numri juaj VIN është thjesht një rresht prej 17 shkronjash dhe numrash që është unik për makinën tuaj. Na njofton ne nëse makina juaj ka nevojë për një përditësim.

Abbildung mit Position der SEAT FIN Nummer
Si mund ta gjej numrin tim VIN?

Mënyra më e lehtë për ta gjetur është duke qëndruar jashtë makinës në anën e shoferit dhe të shikoni timonin tuaj përmes xhamit të përparmë. Do ta shihni atje, të gdhendur në xhamin e përparmë.

Icon Zulassungsschein
Si tjetër mund ta gjej numrin tim VIN?

VIN-i juaj mund të gjendet edhe në dokumentacionin teknik të automjetit tuaj. Duke qenë se është numri i identifikimit të automjetit, ai është krejtësisht unik për makinën tuaj.

FAQ's

Si mund të zbuloj nëse fushata evokimit më prek mua?

Ju lutemi vendosni VIN-in tuaj në fushën e kërkimit më lart. Duke futur VIN-in tuaj, mund të konfirmoni nëse makina juaj është përfshirë në fushatën e evokimit.

VIN është "numri i identifikimit të automjetit" që mund ta gjeni në karrocën e automjetit dhe në ditar. Ai përbëhet nga 17 shkronja dhe numra dhe shfaqet në xhamin e përparmë siç tregohet në imazhin më poshtë.

Cilat janë detajet e kësaj fushate?

Takata ka furnizuar industrinë e automobilave me gjeneratorë të gabuar të gazit, të cilët mund të përkeqësohen me kalimin e kohës në kushte të caktuara klimatike (nxehtësia dhe lagështia) dhe të bëhen të rrezikshme.

Këta airbag janë instaluar në automjete të ndryshme SEAT nga viti 2009 deri në vitin 2017. Prandaj ne po marrim masa për të identifikuar makinat e prekura dhe për të zëvendësuar komponentët e dëmtuar.

Sa rrezik paraqet kjo?

Nëse airbag-u hapet si pasoje e një aksidenti, mund të ketë shumë presion kur ndizet gjeneratori i gazit. Kjo mund të shkaktojë që copa metali të fluturojnë në ndarjen e pasagjerëve. Kjo mund të çojë në lëndime të rënda.

Çfarë duhet të bëj?

Nëse automjeti juaj është i dëmtuar, ju lutemi kontaktoni menjëherë një riparues të autorizuar të SEAT për të zëvendësuar komponentët e prekur. Kjo do të zgjasë vetëm një orë dhe është pa pagesë.