SEAT Tarraco e-HYBRID

Më e mira e dy botëve?

Ju prezantojmë me SUV-in e ri e-HYBRID. Shijoni jo vetëm hapësirën, komoditetin dhe përshtatjen për të gjithë familjen, por edhe lëvizjen me emëtim zero në qytet.

Redukton konsumin e karburantit dhe kursen para.

Cfarë është Plug-in e-Hybrid?

Plug-in për një përvojë të shkëlqyer drejtimi

SEAT Tarraco e-HYBRID, i lidhur me një stacion karikimi mundëson udhëtime pa emëtim. Me opsionin e kalimit pa probleme në benzinë në rrugë të hapur është zgjidhja perfekte.

Eine Straße durch einen Wald aus der Vogelperspektive zu sehen

Avantazhet e-HYBRID

E ardhmja është tani.

Me konsum më të ulët të karburantit dhe më pak emëtime CO2, teknologjia e-HYBRID kursen para gjithashtu.

  • Me frenim rigjenerues për ta bërë të përdorshme energjinë e humbur ndryshe.
  • Me emetim zero CO2 në funksionimin plotësisht elektrik.
  • Karikoni baterinë tuaj me burime të jashtme të energjisë.
  • Efikasiteti më i madh i karburantit do të thotë që paguani më pak.
Infoargëtim online

Tani me veçori shtesë për të përmbushur nevojat e një bote në ndryshim. Gjeni shpejt dhe me lehtësi stacionet më të afërta të karikimit duke përdorur sistemin e navigimit.

Klima

Menaxhoni makinën tuaj nga kudo dhe vendosni temperaturën tuaj ideale në mënyrë që të jetë gati kur të jeni.

Komfort dhe kontroll

Sediljet sportive dhe me një timon shumëfunksional ju japin ndjesinë e të qenit një me rrugën.

Drita e pasme

Zgjidhjet inovative të ndriçimit janë të disponueshme në formën e dritës së pasme të plotë LED.

Infoargëtim online

Tani me veçori shtesë për të përmbushur nevojat e një bote në ndryshim. Gjeni shpejt dhe me lehtësi stacionet më të afërta të karikimit duke përdorur sistemin e navigimit.

Infoargëtim online

Tani me veçori shtesë për të përmbushur nevojat e një bote në ndryshim. Gjeni shpejt dhe me lehtësi stacionet më të afërta të karikimit duke përdorur sistemin e navigimit.

Klima

Menaxhoni makinën tuaj nga kudo dhe vendosni temperaturën tuaj ideale në mënyrë që të jetë gati kur të jeni.

Komfort dhe kontroll

Sediljet sportive dhe me një timon shumëfunksional ju japin ndjesinë e të qenit një me rrugën.

Drita e pasme

Zgjidhjet inovative të ndriçimit janë të disponueshme në formën e dritës së pasme të plotë LED.

SEAT Leon eHybrid in der Frontansicht steht an Ladesäule

Zgjidhjet e karikimit

E thjesht për tu karikuar në shtëpi

Me kutitë karikuese për shtëpinë tuaj, ju mund të gjeni zgjidhjen perfekte për ju. Ju mund të karikoni më shpejt sesa me një prizë konvencionale.

  • Programi: Karikoni gjatë kohës së pikut dhe kurseni kostot e energjisë.
  • Qasja në distancë: Menaxhoni karikimin nga telefoni juaj nëpërmjet Wallbox.